Yaşanacakları Önceden Bilen 5 Çizgi Film


The Simpsons çizgi filmi'nin 1997'de yayınlanan bölümüne ''Corisus George and Ebola Virus''adlı bir kitap göze çarpıyor.O dönemde Sudan'da görülen bu hastalık Dünya Sağlık Örgütü tarafından tanınmamış olsada ABD yapımı çizgi film,hastalığın tüm dünya'ya yayılacağını bildirmiştir.


The Simpsons çizgi filmi'nin 1997'de yayınlanan bölümünde 9 dolar fiyatında bir New York dergisi gösterilmekte,dergideki New York silüetinde bulunan İkiz Kuleler ve 9 dolar yan yana gelerek saldırının tarihini belirtiyor.


Johnny Bravo çizgi filmi'nin 27 nisan 2001 tarihinde yayınlanan bölümünde duvarda ikiz kuleler gözükmekte,Bölüm saldırıdan birkaç ay önce yayınlandı ve posterde yakında anlamına gelen Coming Soon yazmakta.


The Simpsons dizisinin 2008 yılındaki yayınlanan bölümünde homer oy kullanmaya gider.Fakat elektronik oyu istediği kişiye veremez,2012'deki seçimlerde bir Pensilvanya vatandaşı oyunu Barack Obama'ya vermek istesede makine hata verir ve oyunu Mit Romney'den yana kullanır.


The Simpsons dizisinin 2000 yılındaki bölümünde yürüyen merdivenden inen ve kalabalığı selamlayan biri gözükmekte,15 yıl sonra gördüğümüz bu iş adamı ,Donald Trump'ın görüntüleri kaydedildi.2016 ABD seçimlerine aday olan Trump'un bu anlık olayı yaşayacağını nasıl tahmin etmiş olmalıydı,üstelik görevlilerin durduğu yer bile aynı. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

731.Birim ve Deneyleri

Akıl Almaz Deneyler, İşkenceler ve Gaz Odaları: Ürkütücü Bilgilerle Nazi Katliamları

İkinci Dünya Savaşı’ndaki Garip Olaylar