Tarihteki 5 Şeytani Kadın


2. Dünya Savaşı sırasında 30.000 kadın çalışanın sorumlusuydu. Irma Grese, hemşire olmak istemiştir fakat küçük yaşta annesini kaybettiği için okuduğu okulu bırakmıştır. Nazi toplama kamplarında gardiyan olarak çalışmıştır. Zevk için öldürme, insanları, çocukları aç köpeklere saldırtma gibi suçlamalarla yargılanmıştır. Binlerce insanın gaz odalarına gitmesinden sorumlu tutulmuştur. İşlediği cani suçlardan dolayı idama mahkum bırakılmıştır. Celladın yanlış hesaplanmasından dolayı idam sehpasından düştüğü anda boynu kırılmamıştır ve 3 dakika içinde boğularak ölmüştür.


Kadın seri katiller diyince akla gelen ilk isimlerden biri, Ilse Koch oluyor. Siyasi suçlu hapishanelerinin komutanı “Karl Otto Koch’un eşidir. Dövmelere tutkusuyla tanınır. Öldürttüğü Yahudilerin derilerindeki dövmeleri keserdi. Bununla kalmayıp o kestiği dövmeli deri çanta, elbise, eldiven hatta iç çamaşırı yapardı. Çok hoşuna gitmeyen dövmeleri kendisi işleyerek kullanırdı. 1947 yılında yakalanmıştır ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştır. Hapisten kurtulmak için gardiyanın birisi ile ilişkiye girmiş ve hamile kalmıştır. 2 sene sonra serbest bırakılmıştır. Sonradan 5o bin cinayetten sorumlu olduğu gerekçesiyle tekrar hapse alınmıştır ve 1 eylül 1967’de hücresinde demir parmaklığa bağladığı çarşaf ile kendini asarak intihar etmiştir.


Macar Krallığı’nın soylu ailelerinden birinin kızıdır. Elisabeth Barthory “Kanlı Kontes” olarak bilinir. Böyle bilinmesinin nedeni bir seri katil olmasıdır. Gerçek adı “Erzsebeth” Bathory’dir. İlk kadın seri katil olarak bilinir. 15 yaşında, önce eşini öldürmüştür. Sonra yaşlanıp çirkinleşecek korkusuyla 620 civarında bakire kızı kaçırmıştır. Kaçırdığı kızları tavanda çivili bulunan kutuya hapsetmiş ve aşağıda kutudan akan kanlar ile banyo yapmıştır. Evindeki hizmetkarları kıskanmaya başlamıştır ve ceza olarak korkunç kazıklara oturtmuştur. Bunları yaparak gençleşeceğini düşünmüştür. Bunlarla da yetinmeyip, yaşlanmamak için büyücülere gidiyordu. Hem erkek hem de kadınlarla birlikte oluyordu. Yaklaşık 5 yıl boyunca cinayetleri işlediği şatosunun bir odasına tutsak edildi ve bir gün odada ölü bulundu.


Cotton, en ünlü kadın seri katiller listemizdeki bir başka kadın seri katilimizdir. Çok eşli hayatı seven cani kadındır. Para için adam öldüren kadındır. 20 kişiyi arsenik zehirlenmesinden öldürmüştür. Toplamda 4 kocası vardır. Önce 8 çocuğu, sonra 2. Eşi ve çocukları da ölünce soruşturma altına alınmıştır. Son olarak 4 kocasını, 12 çocuğunu, annesini ve bir de arkadaşını öldürmüştür. 1873 yılında arsenik zehirlenmesi ile idam edilmiştir. Tarihte adı “kara dul” olarak geçmiştir.


Kadın seri katiller lsitemizin ilk sırasındaki kişi görünüşte hiç de seri katile benzemiyor değil mi? Hiç kimsenin dış görünüşüne aldanmayın. Bu melek yüzlü görünen şeytan boşanmak üzere olan kocasını 37 yerinden bıçaklamıştır. Sonrasında öldürdüğü kocasının derisini yüzüp parçalara ayırmış ve pişirip çocuklarına yemek yapmıştır. Tanrının adaletidir ki yemeği servis etmeden yakalanmıştır. Avusturya’da müebbet hapse çarptırılan ilk kadındır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

731.Birim ve Deneyleri

Akıl Almaz Deneyler, İşkenceler ve Gaz Odaları: Ürkütücü Bilgilerle Nazi Katliamları

İkinci Dünya Savaşı’ndaki Garip Olaylar